ELA öppnar i Österrike

I de modulbaserade mötesrummen får kunderna ett första intryck av ELA:s rumsmoduler.
I de modulbaserade mötesrummen får kunderna ett första intryck av ELA:s rumsmoduler.
Information
Date
Presskontakt

Michael Schmidt

presse@container.de

Gallery

ELA Container utökar kontinuerligt sitt distributionsnätverk i Europa. Sedan januari förra året har modulspecialisten även representanter i Österrike. Den nya anläggningen i Pettenbach är strategiskt välplacerad med ett maximalt avstånd på femtio kilometer från de tre viktigaste industristäderna i norra Österrike – Linz, Wels och Steyr. ”Tack vare de optimala transportförbindelserna kan vi erbjuda våra kunder i Österrike snabb, flexibel och kostnadseffektiv leverans”, förklarar ELA:s verkställande direktör Günter Albers.

 

Med sju anställda, en stor fabrikshall och en 250 kvadratmeter stor kontorsanläggning har ELA redan fullföljt de första orderna på den nya platsen. ”Våra kunder får samma allsidiga service här som i Tyskland – från planering och leverans till montering och utrustning av modulerna”, säger platschefen Mario Wimmer.

Teamet som leds av platschefen Mario Wimmer (andra från höger) säkerställer smidig orderhantering i Österrike.
Teamet som leds av platschefen Mario Wimmer (andra från höger) säkerställer smidig orderhantering i Österrike.

ELA-teamet är tillgängligt för att hjälpa kunderna med alla planeringssteg. I slutänden finns ett detaljerat erbjudande som även tar hänsyn till potentiella besparingar genom användning av ELA:s Premium moduler. ”Förutom den allsidiga servicen skapar ELA Container förtroende genom insyn i allt från rådgivning till fakturering”, förklarar Wimmer. Detta innebär att företagen har 100 procent säkerhet i beräkningar och planering – även i framtiden.

 

Enligt Wimmer får Premium modulerna särskilt goda omdömen. De är en halv meter bredare än de vanliga modulerna och ger tre kvadratmeter mer utrymme för en bättre rumskänsla och ännu fler inredningsmöjligheter. De kan användas på flera olika sätt som boendemoduler, kontorsmoduler, byggbaracker eller sanitetsmoduler, och kan utrustas med möbler, tillbehör, elinstallationer och internet efter behov. På det här sättet skapas enskilda modulsystem på kortast möjliga tid och de är redo för omedelbar användning. ”Vi har rätt lösning för alla sektorer”, säger Wimmer.

De tre meter breda Premium modulerna fungerar även som ljusa och inbjudande kontorslokaler för ELA-anställda i Österrike.
De 3 m breda Premium modulerna fungerar även som ljusa kontorslokaler för ELA:s anställda i Österrike.
Personliga, transparenta och pålitliga: ELA:s rådgivare är med kunderna från planeringsstadiet till implementeringen av deras enskilda modulsystem.
Personliga, transparenta och pålitliga: ELA:s säljare följer kunden från planering till implementeringen.

Detta är också fallet för Salzburgs flygplats. ELA:s moduler har redan börjat användas där. Sedan juni 2020 har ramppersonalen kunnat tillbringa sin lunchrast i modulanläggningen på 68 kvadratmeter på plattan i lugn och ro, i skydd från alla slags väderförhållanden. Modulanläggningen består av fyra Allrounder kvalitetsmoduler från ELA och har utformats för att tillgodose behoven hos flygplatsens anställda.

 

Intresserade företag kan nå vår anläggning i Österrike med följande kontaktuppgifter:

 

ELA Container GmbH

Emesbergstraße 7

4643 Pettenbach

Austria

Tel +43 7586 21501

www.ela-container.at

info@container.de

 

Behöver du mer utrymme? Då kan du göra en offertförfrågan om moduler nu eller få råd från en en säljare i din region!

Telefon
Personlig säljare