Snabb och bekväm kontorslösning

Systemet med två våningar som består av 14 ELA Premium moduler levererades i färgerna vitt och blått på kundens begäran.
Anläggningen som består av 14 ELA Premium moduler levererades i färgerna vitt och blått på kundens begäran.
Information
Date
Presskontakt

Michael Schmidt

presse@container.de

Industriföretag förlitar sig på mobila moduler från ELA

 

Omstruktureringar, nyanställningar, renovering av kontorsbyggnaden - anledningarna till ytterligare utrymmesbehov inom industrin är många och varierande. På företaget Röchling Precision Components GmbH i Weidenberg nära Bayreuth sammanföll alla tre orsakerna.

 

För att kunna fortsätta verksamheten utan problem trots alla förändringar bestämde sig fordonsunderleverantören för ett modulsystem från ELA Container. Ett modulsystem för kontor i två våningar skapades på mycket kort tid som anpassades efter Röchlings krav. Anläggningen som består av 14 ELA Premium moduler – i företagets färger, vitt och blått, enligt kundens önskemål – gör att företaget får en snabb och framför allt smidig tillfällig lösning för de anställda på 210 kvadratmeter.

Modulsystemet levererades i färgerna vitt och blått enligt kundens önskemål.
Modulsystemet levererades i färgerna vitt och blått enligt kundens önskemål.

Det här beror förmodligen mest på den kompletta och bekväma utrustningen. Invändiga korridorer, kök och de rymliga modulerna med trappuppgångar skapar en trivsam atmosfär som snabbt gör att du glömmer bort att det här bara är en hyrd tillfällig lösning. Anläggningen är luftkonditionerad och ELA Container har utrustat den med nödvändiga kontorsmöbler, såsom skrivbord, snurrstolar och arkivskåp. IT-tekniken är optimal tack vare kabelkanaler samt telefon- och nätverksanslutningar.

Kontoren skapar en ljus och trivsam atmosfär på arbetsplatsen.
Kontoren skapar en ljus och trivsam atmosfär på arbetsplatsen.
Invändiga korridorer med fönster sammanbinder de enskilda kontoren.
Invändiga korridorer med fönster sammanbinder de enskilda kontoren.
”ELA:s kontorsmoduler är idealiska för våra behov och kan även användas som kontor under längre perioder på grund av den kompakta storleken.”
Claudia Heinz, ledningsassistent hos Röchling Precision Component

ELA levererade modulerna snabbt och säkert med egna lastbilar, monterade dem på mobila betongelement och lämnade över dem för omedelbar användning. Florian Rotheneichner, försäljningschef på ELA, är mycket nöjd med det nya samarbetet: ”Vi är nöjda med att ha fått företaget Röchling som partner. Med våra ljusa kontorsarbetsplatser, inklusive våra nätverksmoduler, har vi skapat ett gott exempel på flexibla kontorsmoduler inom industrin.”

Telefon
Personlig säljare