Modul för Salzburg Airport

ELA:s moduler på plattan vid Salzburg Airport.
ELA:s moduler på plattan vid Salzburg Airport.
Information
Date
Presskontakt

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Arbetet är särskilt utmanande och ansträngande för flygplatspersonalen som arbetar med flygplanen vid uppställningsplatserna på plattan. När man arbetar utomhus är man inte bara utsatt för väder och vind, man arbetar också tillsammans med flygplan och många specialfordon som ständigt är i rörelse på flygplatsområdet. Det är just denna markservicepersonal som trotsar väder och vind som förtjänar raster och behöver en torr plats att gå till för återhämtning.

Ofta är vägen till flygplatsbyggnaden för lång för en kort paus och tar för lång tid. För den här flygplatspersonalen var man tvungen att skapa en praktisk lösning direkt på plats – snabbt, okomplicerat och flexibelt. ELA Container kunde uppfylla de här kraven utan problem med sina mobila lösningar. Till exempel kan markservicepersonalen uppfylla sina vilobehov direkt vid utkanten av plattan, där flygplanen är parkerade, i en modulanläggning på 68 m2.

I anläggningen på 68 kvadratmeter kan personalen ta sin vila.
I anläggningen på 68 kvadratmeter kan personalen ta sin vila.
Lokalen fungerar som sällskapsrum för markservicepersonalen på plattan.
Lokalen fungerar som sällskapsrum för markservicepersonalen på plattan.

För de här rasterna finns förutom ett stort sällskaps- och fikarum även tillgång till ett antal kontor i den fullt luftkonditionerade anläggningen som består av fyra kvalitetsmoduler från ELA. Ett solskyddstak ger även solskydd för modulerna.

 

För Mario Wimmer, försäljningschef för ELA Container Austria, var det ett framgångsrikt projekt: ”Modulsystemet passar in väldigt väl på flygplatsområdet. Jag är alltid nöjd när vi kan hjälpa människor med våra lösningar.”

Telefon
Personlig säljare