Gym skapat av moduler

Gymmet tillverkat av ELA:s moduler har tillräckligt utrymme för ett riktigt träningspass.
Gymmet tillverkat av ELA:s moduler har tillräckligt utrymme för ett riktigt träningspass.
Information
Date
Presskontakt

Michael Schmidt

presse@container.de

Ursprungligen var gymmet ”Sportparc Aue” inrymt i en byggnad som tillhörde Nickelhütte Aue GmbH. ”Nickelhütte Aue GmbH kontaktade ELA eftersom de var tvungna att renovera byggnaden där sportparken i Aue ligger”, förklarar Marco Poguntke, försäljningschef på ELA. ”De letade efter en alternativ plats för gymmet under renoveringen.” Driften av studion skulle upprätthållas under renoveringsarbetet så att de många medlemmarna kunde fortsätta att träna som vanligt.

 

Studiochefen René Tröger är mycket nöjd med rumslösningen. ”Bättre än den gamla idrottsparken”, säger han. På mer än 520 kvadratmeter erbjuder studion allt som en vanlig fitnessstudio behöver: Ett stort område med skivstänger samt ett cardioområde med crosswalkers, löpband och motionscyklar. ”Med de tre meter breda ELA Premium modulerna kunde vi förverkliga den önskade planlösningen med ett stort fitnessområde, omklädningsrum, duschar och sanitetsutrymmen för kunder och medlemmar”, säger ELA:s medarbetaren Poguntke nöjt.

 

Med över 520 kvadratmeter erbjuder studion allt som en vanlig träningsstudio behöver.
Med över 520 kvadratmeter erbjuder studion allt som en vanlig träningsstudio behöver.
Tack vare delade luftkonditioneringsenheter säkerställs ett optimalt rumsklimat. Bara de som sportar kommer att svettas.
Tack vare luftkonditioneringsenheter säkerställs ett optimalt rumsklimat. Bara de som sportar kommer att svettas.

Att svettas i en modul – inga problem alls för den verkställande direktören André Mayer, utan en fördel i marknadsföringen. Sportparken marknadsför anläggningen bestående av 29 ELA Premium moduler som en ”modulby för exklusiv träning”. Medlemmarna får ett rymligt träningsområde, och interiören med LED-belysning är ljus och gemytlig. Tack vare delade luftkonditioneringsenheter säkerställs ett optimalt inomhusklimat. ”Till och med när utomhustemperaturen nästan är 40 grader hade vi trivsamma 20 grader inomhus förra sommaren, vilket är idealiskt för sportaktiviteter”, säger Mayer som imponerats.

Under renoveringsarbetet flyttar gymmet på Nickelhütte Aue GmbH:s anläggning in i ELA:s moduler.
Under renoveringsarbetet flyttar gymmet på Nickelhütte Aue GmbH:s anläggning in i ELA:s moduler.

Anläggningen finns på parkeringen framför ishallen och bowlinghallen i Aue och byggdes på mycket kort tid. Detta kunde genomföras tack vare förmonteringen av modulerna i ELA:s anläggning i Frankenberg nära Chemnitz. På det här viset reduceras monteringstiden på plats till ett minimum. Verkställande direktör Mayer: ”Det var spännande att se hur modulbyn byggdes på så kort tid. Det är imponerande att se vad som är möjligt.”

Telefon
Personlig säljare