Mer utrymme för nya medarbetare

Mer utrymme för nya medarbetare
Mer utrymme för nya medarbetare
Information
Date
Presskontakt

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Byggnadsindustrin går väldigt bra – det här stämmer särskilt väl in på företaget LEONHARD WEISS från Satteldorf i Baden-Württemberg. Under byggnadsexpansionen av företagets huvudkontor kommer extra medarbetare att inkvarteras i ett modulsystem från ELA i ungefär 14 månader.

 

I den 1 080 kvadratmeter stora anläggningen med tre våningar finns kontor och mötesrum, sällskapsrum och sanitetsutrymmen på de övre våningarna, medan företagsrestaurangen finns på bottenvåningen. Samtliga rum värms upp och kyls ner med delade luftkonditioneringsenheter.

 

Systemet består av 60 hyrda ELA-premiummoduler med olika funktioner, som till exempel används som korridorer, invändiga trappor, fullt utrustade kök och tekniska rum. Generöst tilltagna fönster och glasade dubbeldörrar ut ger en ljus och inbjudande atmosfär. Golvbeläggningen är en kombination av PVC och nålfilt som är både funktionell och bekväm.

 

Alla moduler levererades med ELA:s egna lastbilar med lastkranar. För exakt inpassning och statisk säkerhet användes mobila betonggrunder och golvplattor vid monteringen.

 

”Självklart överlämnade vi även det här systemet som ett nyckelfärdigt projekt”, säger ELA:s distriktsförsäljningschef Stefan Fett. ”Om en kund vill arbeta med oss regelbundet under många år så är det den största komplimangen vi kan få”, säger Fett. Så är också fallet med LEONHARD WEISS. ”Jag tror att även i det här fallet spelade det faktum att våra lösningar är kända för att vara ekonomiska, effektiva och hållbara stor roll”, säger Fett. Fullständig service, från planering till installation på plats, är en grundläggande framgångsfaktor för ELA Container.

Telefon
Personlig säljare