Samarbete med Otto Magnusson och ny ELA-anläggning i Sverige

Information
Date
Presskontakt

Michael Schmidt
presse@container.de

För att stärka vår närvaro i norra Europa och utöka vår position på denna fokusmarknad har vi officiellt ingått ett partnerskap med det svenska byggföretaget Otto Magnusson under fjärde kvartalet 2023. 

 

Otto Magnusson är Sveriges äldsta byggföretag och drivs nu av tredje generationen. Familjeföretaget med ca 500 anställda bygger och renoverar byggnader för bl.a. skolor och bostadssektorn och lägger stor vikt vid kvalitet och hållbarhet. Vår affärsrelation omfattar produktion och modifiering av moduler samt transporter till Sverige och Danmark

Mötesrum i ELA:s kontorsmoduler
Kontorsutrymme i ELA:s moduler

Vi har redan satt upp moduler på Otto Magnussons område i Malmö för att centralisera våra lokala försäljningsaktiviteter. Den består av tre moduler som är inredda som kontor och mötesrum och som även fungerar som showroom för intresserade. Dessutom planeras byggandet av en produktionshall på plats, där våra moduler kan byggas om enligt kundernas önskemål.

 

Vi är mycket glada över detta viktiga steg i vår expansionsstrategi och ser fram emot att arbeta med vår partner Otto Magnusson.

Telefon
Personlig säljare